BELANGRIJKE INFORMATIE BENEFIET CONCERT NVOC KOOR ALEGRÍA 12 FEBRUARI A.S.

Fantastisch voor het concert, maar sneu voor de laatboekers, het Concert is totaal uitverkocht! Iedereen die nog een kaartje wil komt op een wachtlijst. Mocht u op het laatst toch verhinderd zijn meldt dit dan svp zo snel mogelijk via de mail zangkooralegria@gmail.com of bij Guusje 647116066 zodat wij een ander een plezier kunnen doen.

Kom op tijd! De zaal gaat tussen 16.30-16.45 open. Het is ongeplaceerd, dus als u bij elkaar wilt zitten, wat wij NIET kunnen garanderen, is op tijd komen essentieel. Er zijn gastvrouwen/mannen in de zaal die er op letten dat plaatsen niet worden vastgehouden voor laatkomers!

Als U geen kaartje bij u heeft kunnen wij u helaas niet binnen laten!​

Velen vonden het bedrag voor het kaartje erg laag. Wij hebben hiervoor gekozen om iedereen de kans te geven (ook Spaanse vrienden van de Alzheimer Stichting) een kaartje te kunnen kopen. Maar uw extra bijdrage kunnen de centra goed gebruiken en daarom zal er bij de ingang van de zaal gecollecteerd worden door gastvrouwen/mannen. Dus uw gulle gave is van harte welkom!

Na afloop van het concert is er een gezellige nazit op de club, waarvoor iedereen wordt uitgenodigd! Komt met velen zodat wij na kunnen praten over het concert en een heerlijk drankje en hapje kunnen nuttigen.

DANK!

de Organisatiegroep Benefiet Concert 12 februari 2017