C L U B R E I S       2 0 2 4  

Van maandag 8 april t/m zaterdag 13 april naar TOLEDO en EXTREMADURA

 

 

Op veler verzoek gaan we de mooie streek Extremadura weer bereizen, met op de eerste dag een bezoek aan de middeleeuwse stad Toledo. Terwijl Monique en ik aan het brainstormen zijn over de invulling van de dagtrips ter plaatse, zijn de hotels al gereserveerd door FD-Travel Group.

De eerste nacht slapen we in het ****Sercotel ALFONSO VI in het centrum van Toledo, en de overige vier nachten verblijven we in de****Parador Vía de la Plata in het centrum van Mérida. Van hieruit zal onze trouwe buschauffeur ons naar interessante plaatsen in de omgeving brengen, we denken o.a. aan Cáceres en Badajoz, dicht bij de Portugese grens. En natuurlijk moet in Mérida zelf het Romeinse “Teatro Romano” en het schitterende “Museo de Arte Romano” niet vergeten worden.

De kosten van deze reis zijn € 545,- per persoon op basis van logies met ontbijt, of € 695,- per person voor half pension,  Toeslag voor 1 pers. kamer: €  225,-. Introducés + € 25,-.Wilt u deze reis niet missen, schrijf u dan in via nvoc.clubreis@gmail.com

 

We hopen er weer iets moois van te maken!

Peter en Monique Croughs