Op woensdag 9 december gaan we weer naar Valencia om Kerstinkopen te doen. De buschauffeur zet ons af in het centrum van de stad, dicht bij de grote warenhuizen van “El Corte Inglès” en andere bijzondere winkels en boetieks.

Wie de dag liever begint met een bezoek aan het “Oceanografic” kan nog even blijven zitten om zich daar te laten afzetten. Na uw bezoek kunt u een wandeling van een half uurtje maken door het prachtige stadspark in de Turia naar het stadscentrum, of een taxi nemen.

Voor de liefhebbers van een bezoek aan IKEA zal om 16.00 uur de bus voor u klaar staan op de eerste uitstapplaats in het centrum. Om 19.30uur dient u bij IKEA op de met de chaufferu afgesproken plaats te zijn, zodat de bus, na uw instap, meteen kan doorrijden naar Moraira.

Vertrek Moraira: Instappen om 9.15 uur op de Avenida de Madrid bij de nieuwe bushalte tegenover Espai la Senieta. Vertrek bus 9.30uur.

Vertrek Valencia: Instappen om 19.00 uur op de (eerste) uitstapplaats in het centrum. Vertrek bus 19.15uur.

Vertrek IKEA: om 19.30 uur klaar staan.

Aankomst Moraira: rond 21.00 uur.

Deze bustocht kunnen wij u weer aanbieden voor € 12,50 leden, introducés € 15,00. Minimum aantal deelnemers 39 (max 55).