Op 19 januari heeft zangkoor Alegría een concert gegeven samen met Trio Bella Musica. Het was een geslaagd eerste concert met onze dirigent Peter Neeteson. Niet alles was perfect maar belangrijker is dat we een mooie sound hebben laten horen, wisselende tempi, hard en zacht, samen met tenor en viool een mooi samenspel. We hebben veel positieve reacties gehoord, echt een opsteker!

We zijn weer volop aan het oefenen met nieuwe nummers in ons repertoire en willen nóg meer plezier in het zingen krijgen.

We leven dus toe naar het koorreisje, elk jaar in een andere maand om zoveel mogelijk koorleden de kans te bieden erbij te kunnen zijn. Dit jaar zal op maandag 25 maart de reis per touringcar gaan naar Alicante. Het programma zal bestaan uit een masterclass, bezoek aan de Citadel St. Barbara en vrije tijd in de oude binnenstad. Ook belangstellenden zijn van harte welkom deze dag!

We hebben een professionele en lokaal bekende dirigent bereid gevonden om ons deze morgen een uur te begeleiden. Zijn naam is Shlomo Rodríguez.

De bus brengt ons na de masterclass naar de burcht in de oude binnenstad. Daar gaan we eerst met elkaar wat rondkijken, er is een lift naast de trappen. De burcht ligt vlakbij de terrassen en winkels. Hier kunnen we, op eigen gelegenheid en kosten, gaan lunchen. Eind van de middag pikt de bus ons daar weer op en brengt ons terug naar Moraira.


Mocht u mee willen dan kan dat door aanmelding bij alegriazangkoor@gmail.com

Voor belangstellenden is de prijs 15,–, voor koorleden niets. Dit bedrag kan overgemaakt worden op het NVOC bankrekening nummer IBAN: ES05 0081 0674 6300 0138 6544  BIC: BSABESBB onder vermelding van “koor”.

Wel willen we er graag zeker van zijn dat allen die zich aangemeld hebben ook echt deelnemen.

We verheugen ons op dit bijzondere koorreisje!

Met vriendelijke groet,

Zangkoor 

NVOC Moraira España

 

Stuurgroep Cora, Irene, Aurelia en Niek

+31 646202489

e-mail adres: alegriazangkoor@gmail.com

 

 


 

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo