Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016 is het weer zo ver. De toneelvereniging van de N.V.O.C. komt weer op de planken in La Senieta in Moraira, ditmaal niet met een toneelstuk maar met een knotsgekke opeenvolging van dolle situaties onder de titel ‘VIVA ESPAÑA’.

Noem het een show, een revue of wat dan ook, het gaat om situaties die Nederlanders en Vlamingen beleven aan de Costa Blanca, een opeenvolging van sketches met muzikale omlijsting, waarbij ook het zingen aan bod komt. Typische taferelen en figuren die we allemaal kennen wervelen over het podium.

U raadt het al, dit wordt helemaal anders en natuurlijk is het lachen geblazen als het figuurlijke doek op gaat. We worden ditmaal gesteund door een ervaren technisch team dat onze mogelijkheden met sprongen naar boven haalde. Natuurlijk staat een gezelschap van enthousiaste acteurs en actrices te popelen om uw lachspieren te testen.

De teksten werden samengesteld door Hugo Renaerts en Lydia Zijdel. Hugo neemt zoals gewoonlijk samen met Greet Liégeois de regie op zich.

Houd die data vrij, want het belooft een hilarische avond te worden!