Mijn eerste yoga experience

Een viertal weken geleden ging ik voor de eerste keer naar een Yoga gebeuren. Reini Ijsseldijck gaf toen een proefles. Met matje onder de arm en de gepaste kledij begaf ik me naar het clubhuis. Er waren ongeveer 20 belangstellenden. Wij allemaal meteen op de yoga mat, rustgevende aangepaste muziek, en we begonnen.

Daar ik helemaal niet sportief ben en ook eigenlijk helemaal niet zweverig was ik best opgetogen over de proefles. Je hoeft helemaal niet lenig, jong of zonder kwaal te zijn om aan yoga te doen. Zelfs de meditatieperiode ben ik aangenaam doorgekomen. Enkele van de mede yoga dames en heren waren bijna in een droomwereld beland. Vandaag sta ik voor de 4de maal klaar en mijn enthousiasme is zeker niet verminderd.

De yoga heeft elke woensdagmorgen plaats van 11 tot 12 uur. Vanaf september kost een 6 beurtenkaart 30 Euro, en een afzonderlijke les 6 Euro. Nu en tot september 5 Euro per beurt.

Tickets kun je kopen bij de gastdames op donderdag, ook op woensdag indien niet anders mogelijk.

Meer vragen, en aanmeldingen kan ook via nvoc.evenementen@gmail.com

Nicole