Zoals gebruikelijk op de laatste zondag van de maand stond zondag 29 november weer in het teken van KKK. Rond 10.30 uur hadden zich zo’n 50 goed geschoeide wandelaars zich verzameld in het clubgebouw. Onder het genot van een kopje koffie (K1) werd al heel wat afgekletst(K2) en alvorens Chris en Adriaan de wandeling van vandaag konden toelichten, moest er nog veel administratief werk verzet worden om ervoor te zorgen dat iedereen aan het einde van de wandeling de juiste maaltijd zou krijgen.

Zoals telkens weer blijkt maakt het gezamenlijk lunchen een belangrijk onderdeel uit van de KKKdag.

De wandeling van vandaag ging door het prachtige natuurgebied van de Cumbre del Sol. Een hele mooie, soms niet makkelijke, wandeling met schitterende vergezichten. De zon was ons deze dag goed gezind en met nagenoeg geen wind ging er bij met name het tweede stuk menig truitje en vestje uit. Na een wandeling van ongeveer 2uur waren wij terug bij de parkeerplaats waar de auto’s stonden. Met een korte ritje arriveerden wij om ongeveer 13.30 uur bij het restaurant de Cumbre.

Een prima plek om te vertoeven en te eten en dit ook nog eens buiten!

Door Paul werd stilgestaan bij het feit dat Chris en Adriaan vandaag voor de 50ste keer! de KKK hebben georganiseerd. Bijzonder dat deze twee mensen er telkens weer in slagen ons iets nieuws voor te schotelen. Terecht dat hier even bij werd stilgestaan. Nogmaals heel veel dank!

Velen hopen dat zij beiden nog lang de organisatie van KKK willen blijven doen met deze altijd weer geslaagde wandelingen en bijbehorende gezelligheid.

Ik sluit mij hier graag bij aan.

Henk Veenstra