Rondom 18:00 uur druppelden de gasten binnen en werden verwelkomd met een glas cava. Het clubhuis was qua tafelindeling leuk omgetoverd, zodat kleine, midden en grote groepjes hun plek vonden aan een prachtig versierde kersttafel.

Nadat de laatste van de 55 deelnemers hun plaats hadden gevonden, heette onze voorzitster Anneke een ieder hartelijk welkom en wenste allen een smakelijk eten met veel gezelligheid. Nou! een gezellige avond werd het, met een uitstekend menu!

Voortreffelijk qua inhoud en soepeltjes door de vrijwilligers uitgeserveerd. (Bravo!!)

Na de start van diverse soorten heerlijke tapa’s was het even (!!) wachten en zeker aan onze tafel zag je toen bladen vol met glazen (Irish Coffee??) uitgeserveerd worden. Maar na voorzichtig proeven was er maar één kreet: “Oh wat is dit heerlijk!” Ook de hoofdschotel was zeer smaakvol en het was even heel rustig om ons heen. Iedereen zat te genieten. Ook het dessert was heerlijk en het was al rond 23.00 uur dat onze voorzitster Marie José en haar keukencrew bedankte voor de voortreffelijke avond die ze ons gebracht hadden. Hun inzet en kwaliteit proeft naar meer. Ook de dames van de feestelijke aankleding werden hartelijk bedankt.

Wij sluiten ons hier helemaal bij aan.

Jan en Ricky van Dijk.

P.S. Het enige dat wij een beetje gemist hebben was kerstmuziek bij binnenkomst. Misschien voor volgend jaar een ideetje.