We blikken terug op een geweldig georganiseerde reis, met goede hotels en interessante excursies, met dank aan Monique en Peter Croughs.

Het Andalusië is een prachtig deel van Spanje met een adembenemende natuur. De eerste bestemming Jerez staat bekend om de Flamingo muziek uitgevoerd door zigeuners waar we in de kroeg en in theater getuige van konden zijn.

Jerez heeft circa 100 kerken waar we diverse van hebben bewonderd. Het overvloedige goud en zilver waren een waar schouwspel. Ook het sherryhuis van de Familie Gonzales was imposant met aansluitend een proeverij van de meestverkochte Sherry’s waaronder de bekendste Tio Pepe (eerbetoon aan oom Piet).

De rijkdom in het havenstadje Cádiz, van waaruit o.a. Columbus de wereldzeeën heeft bevaren, is overduidelijk.

Op doorreis van Jerez naar Málaga was Ronda met de oudste Arena en prachtige vergezichten een ware belevenis, waar we heerlijk gewinkeld en geluncht hebben.

Nooit geweten dat Málaga zo’n prachtige wereldse stad is, waar wij zeker nog eens een weekje naar toe gaan. Van de oudste kroeg t/m het lekkerste restaurant en een binnenstad met live-optredens waren ook weer heel hartverwarmend.

Onze complimenten gaan uit naar Monique en Peter Croughs voor de voortreffelijke organisatie met Francis als geweldige gids en chauffeur Antonio die ons met zijn comfortabele bus rustig en veilig heeft vervoerd.

Chapeau en dankbare groet,

Ank en Paul Covers