Na zeven maanden weer bergwandelen, wat keken we ernaar uit!

De vorige dag hadden we storm en regen maar vandaag was het weer een stralende morgen. Bij het verzamelpunt konden we dan ook niet wachten met vertrekken en grepen de telefoon om de twee te bellen die nog verwacht werden. Tot onze verrassing stapten ze juist uit een al geparkeerde auto: de dag begon met een lach.

We reden naar Jalón en begonnen aan een schitterende rondwandeling. Wat hadden Frans en Coral weer een goede keuze gemaakt: prachtige vergezichten, niet teveel klimmen en dalen, mooie stukken door het bos. De twee honden dartelden om ons heen en het weer was perfect. We hielden pauzes om eens extra te genieten, in de zon op een rots of muurtje. Er werd druk bijgepraat natuurlijk.

Tot Coral tot haar schrik ontdekte dat haar handschoenen op de vorige stopplaats waren blijven liggen. Heel sportief ging ze samen met Myriam snel weer terug en even later hoorden we hen alweer aankomen, wat een conditie! Na een lange afdaling onder de bomen kwamen we weer bij de geparkeerde auto’s terug en gingen nog even gezellig wat samen drinken in Jalón.

Wat een heerlijk begin van het wandelseizoen!