Eindelijk kan het weer!!!!

Onze winnaars van de bloesemtocht van twee jaar geleden (Margot, Carla, Guus en Ben) hebben een prachtige puzzeltocht voor jullie in elkaar gestoken. Joke en Dick ondersteunen dit viertal. De bloesemtocht is dit jaar van naam veranderd en wordt nu een verrassingspuzzeltocht.

We rijden de tocht op dinsdag 22 maart. Verzamelpunt op 22 maart om 09.30 uur in het clubhuis. De tocht is geschikt voor iedereen en zal ongeveer 90 km lang zijn. De terugkeer in het clubhuis is gepland vanaf ongeveer 16.30 uur. Hangt er natuurlijk vanaf hoeveel tijd jullie willen besteden aan deze tocht. Op het hele traject kun je eventueel een drankje en een tapa scoren. Natuurlijk kun je ook je eigen picknickhapjes meenemen.

Om 18.00 uur verzameling in het clubhuis van alle deelnemers met daarna een overheerlijke saté met nasi gevolgd door een lekker ijsje met warme krieken, voor jullie gekookt door onze briljante keukenbrigade. Tijdens deze maaltijd worden ook de winnaars bekend gemaakt. Koffie en andere drankjes in het clubhuis kun je betalen met je barkaart.

De kosten voor de puzzelrit met de nasi maaltijd bedragen € 19,00.
Wil je niet blijven voor de maaltijd, dan is de bijdrage € 14,00.
Introducés (€ 2,00 extra p.p.) zijn welkom, maar komen eerst op een wachtlijst en kunnen meedoen wanneer het aantal deelnemende clubleden dit toelaat.

 

Inschrijvingen:

Je kunt elke donderdagnamiddag inschrijven bij de gastdames en je bijdrage aan hen betalen. Je kunt ook inschrijven op nvoc.evenementen@gmail.com met vermelding van alle namen van de deelnemers en ook vermelden met wie je deze tocht zult gaan rijden (als je van plan bent je auto te delen).

Betaling op de bekende NVOC bankrekening IBAN: ES05 0081 0674 6300 0138 6544. Het betaalbewijs is je bewijs van deelneming.

Wil je nog extra info, graag een mailtje naar nvoc.evenementen@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Margot, Carla, Guus, Ben, Joke en Dick

 

Evenementencommissie