Helaas regende het afgelopen zondag dus hebben we Bergstappers Plus een week doorgeschoven. Als het dan stralend zonnig is zullen we extra genieten van deze mooie wandeling!

We gaan op zondag 28 november om 10 uur vertrekken vanaf het verzamelpunt in Teulada.

We gaan naar Llíber, slechts 20 minuten rijden zodat we meer tijd hebben voor het bergstappen zelf. Reken op een dikke drie uur lopen dus houd daar met je proviand rekening mee. Het eerste uur is gestaag omhoog, niet steil maar wel even doorzetten, maar dan heb je ook wat.

We verzamelen om 10 uur in Teulada op de bekende parkeerplaats bij de rotonde met de ijzeren druivenstruiken naast Rodafoc. We rijden met elkaar mee via Benissa, richting Jalón maar slaan ver voor Jalón  scherp rechtsaf naar Llíber, om door de velden uit te komen bij de openbare parkeerplaats.

Graag aanmelden door een mailtje naar nvoc.coravanloon@gmail.com. Ook de clubleden die voor de afgelopen week zich al aangemeld hadden. Er zal een nieuwe groepsapp worden aangemaakt “Bergstappers Plus 28 november”.

De Bergstappers Plus wandeling in december die gepland stond voor zondag 12 december zal om diverse redenen doorschuiven naar zaterdag 18 december. Hierover zal tegen die tijd een aparte mededeling volgen.

Tot ziens en groet!

Jan Jasperse en Cora van Loon

Tel 0031 646202489