Stedentrip naar
B A R C E L O N A
van maandag 13 t/m donderdag 16 december 2021

´t Is inmiddels alweer 2 jaar geleden dat we rond Kerst naar Madrid zijn geweest. Dat zo´n reisje voor herhaling vatbaar was bleek wel uit de vele enthousiaste reacties. Aangezien we nu weer aan reizen kunnen denken leek het mij een leuk idee om de Kerstsfeer dit jaar eens in Barcelona te gaan opsnuiven.

Barcelona heeft veel te bieden, denk daarbij o.a. aan de Sagrada Familia, de Ramblas en de gotische wijk. Casa Milà of Casa Batlló, het parque Güell of de Avenida de Gracia met haar chique winkels. En wat dacht u van culinair genieten in een van de sfeervolle restaurants, tapasbarretjes of op hoog niveau in de riante
Torre d´Alta Mar, met een prachtig uitzicht over de stad. En mocht u na een lange dag nog zin hebben in een filmpje of een bezoek aan een nachtclub, ook dan zijn er vele mogelijkheden.

We verblijven 3 nachten in het 4* Hotel EXE CRISTAL PALACE, achter de Plaza de Catalunya en naast de Paseo de Gracia. Ook deze busreis wordt u weer aangeboden in samenwerking met FD-Travel Group voor € 255.- per persoon (incl. toeristenbelasting) op basis van logies en warm/koud ontbijtbuffet. Toeslag 1-pers. kamer € 75.-, introducés + € 30.-.

De reis vindt doorgang mits er vóór 10 oktober tenminste 25 deelnemers zijn.

Deze reis zal plaatsvinden onder de dan geldende Covid normen.

Betalingsvoorwaarden: € 100.- aanbetaling bij reservering bij onze gastvrouwen of d.m.v. e-mail naar nvoc.stedentrip@gmail.com U ontvangt dan per omgaande een mail met de bankgegevens waarop u uw aanbetaling dient over te maken.

Ik wens u veel voorpret,
Monique Croughs