Dit jaar is de jaarlijkse speurtocht in Villajoyossa. Het stadje ligt ongeveer 40 km zuidelijker dan Moraira. Het is via de AP7 in ruim een half uurtje te bereiken.

De tocht begint bij “La Barbera dels Aragones” ( zie routebeschrijving ) Aldaar ontvangt men de informatie. De tocht duurt ongeveer 2 uur dat betekent dat er genoeg tijd is om op een terrasje te genieten van het bijzondere plaatsje.

Om rond 13.30 uur gaan wij lunchen in restaurant “ El Drago” ( Vlak naast het parkeerterrein en tegenover de Valorfabriek ) Het is een 3 gangen menu inc. drankjes en koffie. Na afloop om 15.30 uur is er speciaal voor onze groep een rondleiding in het museum van de chocolade fabriek van Valor. De rondleiding duurt ongeveer een uurtje. Vanaf 18 februari bestaat de mogelijkheid zich op te geven + menukeuze bij de gastvrouwen. De kosten zijn € 17,00 p.p.

( helaas is deze speurtocht niet geschikt voor personen in een rolstoel, wel is het klimmen beperkt omdat er van het strand naar het centrum roltrappen zijn )

Cora-Marianne-Louk