Bent u weer terug op ons plekje onder de zon? Ik hoop het wel, want over twee weken is het zover: de officiële opening van ons nieuwe (nou ja, nieuw, we weten al niet beter…) clubgebouw El Corregidor.

Na de kleine opening op 5 april jl. wordt het nu dan toch een echt feestelijk samenzijn! In de eerste plaats natuurlijke met ALLE -toch?- NVOC clubleden. De burgemeesters en wethouders van Benitachell en Moraira zijn uitgenodigd en onze trouwe adverteerders komen uiteraard ook gezellig een glaasje cava meedrinken.

Het programma op zondag 14 oktober a.s. is als volgt:

17.00 uur Ontvangst met glas cava
17.45 uur Welkomstwoord door de voorzitter

Aansluitend wordt er een mooie melodie op de vleugel gespeeld door ons aller vleugeliste Joke Krediet. De aanwezige koorleden van Alegría zullen natuurlijk hun uiterste best doen om luid en zuiver mee te zingen en uw bestuur doet ook een duit in het zakje. Oei, dat laatste maakt het spannend. U doet toch wel mee?!?

Om een uur of 18.00, terug van zomerreces: een optreden van onze eigen clubband Just Us!!!

Maar dat is nog niet alles. U wordt van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen bij de stalletjes van de Fancy Fair. Er zijn al veel mooie spullen door u binnengebracht, dank daarvoor! Bovendien is een clubje creatieve dames aan de slag gegaan met het maken van sprekende luxe tasjes en stijlvolle kettingen. Ik heb er al iets van mogen zien, bijzonder mooi! En dat wordt zómaar gedaan door onze clubdames… muy fantástico!!

Ik hoop echt dat een windscherm op de kopse kant van het terras gerealiseerd kan worden met de opbrengst van de Fancy Fair. Want u en ik weten, Spanje is een warm land, maar als de zon in de winter even weg is, is het best fris. (Wilt u niks kopen maar wel een financiële bijdrage leveren, dan zijn wij daar uiteraard ook enorm blij mee).

Nou ja, en verder gaat het natuurlijk een uitermate swingend en gezellig feest worden! Voor een bitterballetje en zo wordt gezorgd.

Tot ziens op zondag 14 oktober om 17.00 uur!

Namens het bestuur,

Marion Hoed
Voorzitter