Op volslagen onverwachte momenten arrangeert de tennisafdeling van de NVOC een picknick. Dit keer was het op woensdag 5 oktober, de locatie van deze picknick is altijd Font Santa in Moraira, vlakbij de kartbaan.

De bedoeling van deze picknick is dat alle deelnemers, dit keer naar schatting 30 personen, smakelijk bereide gerechten en voldoende drinken meenemen.

Ik kan u melden, dat is werkelijk geweldig gelukt. Wat werd er zoal geserveerd en wat kwam onze neuzen voorbij, teveel om op te noemen, maar ik waag een poging.

Kippenvleugeltjes, balletjes gehakt in diverse varianten, sandwiches, gebraden fricandeau, pastasalades, tonijnsalades, tortilla, gebraden worstjes, couscous, crabsalade, sausijsjes, diverse kazen, eiersalade, quiche, gevulde eieren en natuurlijk vergeet ik het een en ander.

Het was hartverwarmend te proeven dat zelfs absoluut erkende NIET keukenprinsen en keukenprinsessen hun verschrikkelijk best hadden gedaan.

Maar bij dit lekkers moet natuurlijk worden gedronken en ook dat lukte aardig, met water, bier, wijn, wijn, wijn, wijn, wijn, wijn en oh ja, wijn.

Het was prima weer, net niet te warm en de sfeer was zeer gezellig.

Niet onvermeld mag blijven de geweldige performance van Harry Bolt’s uitvoering van de Moordballade, een grappig liedje van Tom Manders en een fantastisch einde van een heel leuke middag.

Mensen, allemaal bedankt!

Peter van Bloppoel