We zitten allemaal aan huis gebonden deze tijd, hoe vervelend ook. In het begin weet je je nog wel bezig te houden met dingen waar je nooit aan toekwam. Maar als dit zo een poosje voortduurt is er behoefte aan contact.

We denken dat het daarom goed is een nieuwe rubriek op de website te starten met actualiteiten. We nodigen jullie allen uit om stukjes in te sturen. De bedoeling is dat we ons onderlinge contact in stand houden elkaar kunnen vermaken, troosten, bemoedigen, informeren, helpen met stukjes van allerlei aard. Denk aan bijvoorbeeld tips en weetjes, recepten, gedichten, hulp aangeboden of gevraagd, reisverslagen of wederwaardigheden in deze tijd, of uit het verleden. Dit jaar is ook een lustrumjaar van de NVOC: in november bestaat onze club 40 jaar! Ook leuk dus om nog eens terug te blikken op clubactiviteiten of andere herinneringen, of met ideeën te komen voor de toekomst. Laat de creativiteit de vrije loop. Wellicht hebben jullie foto’s of de schilderaars onder ons een nieuw schilderij gemaakt. Deel het in deze nieuwe rubriek! En dan hebben we natuurlijk ook onze rubriek “? Iets te zeggen !” waar we stukjes voor tegemoet zien. We hebben een nieuw e-mail adres gemaakt, te weten nvoc.publicatie@gmail.com waar alles verzameld wordt en door redactie en evenementen samen wordt bekeken, ter publicatie. Graag zouden we hier veel op zien binnenkomen.

De Nieuwsbrief zal alleen digitaal uitkomen, want de geprinte versie zal niet gemaakt en verspreid kunnen worden. Op de NVOC website, links bovenaan, staat een klein blokje met dwarse streepjes, bij tablets of smartphones, klik dat aan. Op de vaste computer zal het menu gewoon zichtbaar zijn. Klik op nieuwsbrief. Voor hulp, mail of bel ons gerust.

Tot slot: sterkte en heb geduld, blijf veilig.

Het bestuur