NVOC de Lage Landen.  Een club die dit jaar alweer 35 jaar bestaat en nog steeds enkele leden van het eerste uur telt. Een bewijs dat alle vrijwiliigers die door de jaren heen hun steentje hebben bijgedragen het goed hebben gedaan.  Het is een club gebleven waar iedereen zich thuis voelt. Een club om trots op te zijn!

Het 7de LUSTRUM van onze club willen wij feestelijk vieren op donderdag 15 oktober vanaf 17:00 uur in ons clubgebouw. In verband met de organisatie/catering verzoeken wij u om u in te schrijven bij onze gastvrouwen of u aan te melden via nvoc.evenementen@gmail.com

Om van de clubkas niet de bodem te zien vragen wij een kleine bijdrage voor dit feestelijke gebeuren met cava, luxe hapjes, muziek en enkele consumptiebonnen, van € 5,- van U en van eventuele introducés € 15,-

Robert Lem heeft aangeboden een fotocollage te maken van “Een terugblik op 35 jaar Clubgebeuren” welke zal worden uitgeprint op een mooi formaat om in de zaal op te hangen.

Heeft u leuke foto´s stuur deze dan vóór 15 september a.s. naar ons. Foto´s kunt u in een enveloppe met vermelding van uw naam en telefoonnummer afgeven bij de gastvrouwen of digitale bestanden doorsturen naar bovengenoemd e-mail adres.

De evenementencommissie.