Namens het bestuur van de Nederlandse-Vlaamse ontspanningsclub heet ik u allen van harte welkom op deze prachtige zonnige koningsdag. Namens ons allen Gefeliciteerd Alexander!

Na een ietwat vervelend, voor sommige mensen onder ons een eenzame tijd, is het bestuur erg gelukkig dat we nu al weer iets kunnen ondernemen en dus van al onze clubactiviteiten er er weer wat kunnen opstarten. Het niet kunnen genieten van een gezellige jaarwisseling, en niet te vergeten, de duik met de cava, oliebollen en erwtensoep, was een behoorlijke domper voor iedereen.

Ik wil verder graag een dankwoord uitbrengen aan al die leden, die zich belangeloos weer hebben ingezet voor de andere leden in de afgelopen tijd. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het goed functioneren van onze club. De inzet wordt soms als normaal ervaren, maar dat is het natuurlijk zeker niet, ik denk in het bijzonder aan het enthousiasme van onze keuken- en bardienst medewerkers en vooral die, die met de verzorging van de afhaalmaaltijden veel hebben bijgedragen aan de o zo nodige goede sfeer en het onderhoud van de contacten. Hartstikke bedankt allen!

Helaas zijn er wel wat leden, bewust of onbewust afgevallen, met name zij, die nog niet weten wanneer ze weer naar Spanje terug kunnen, al een vaccinatie hebben gehad of daar nog op wachten. We kunnen er alleen maar begrip voor hebben alhoewel dat wel een zware aanslag is op onze inkomsten. Ook wil ik onze verhuurders bedanken omdat ze ons tegemoet zijn gekomen, door ons een korting te verlenen op de huishuur. Dit maakt onze maandelijkse lasten toch iéts draaglijker. Laten we hopen dat we snel uit deze moeilijke tijden komen en dat een ieder dat gezónd mag doorkomen, zodat ons normale leven weer doorgang mag gaan vinden.

Toch nog even een speciale dank aan al die mensen die vandaag alles hebben verzorgd, de mensen van de bardiensten, de cava verzorging, de oliebollen, al de keukenactiviteiten en de andere vrijwilligers. Tegen al die vrijwilligers wil ik uit de grond van mijn hart zeggen: jullie zijn fantastisch en de hoekstenen van onze Nederlands-Vlaamse ontspanningsclub ¨De Lage Landen¨! Plezier en ontspanning, hier en buiten ons clubgebouw is een geweldige prettige uitlaatklep, maar dan wel op de goede manier.

Wij wensen u allen een mooie zomer en vooral een gezonde tijd toe.

Roberto Lem