Valencia, een cosmopolische stad met mooie winkels, boetieks, musea, de Mercado central, bezienswaardigheden en kerken in het historisch centrum. Lunchen in een restaurant in een van de vele zijstraatjes, proeven van de Horchata of genieten van een Agua de Valencia!

Op woensdag 12 december gaan we naar Valencia om Kerstinkopen te doen.

De buschauffeur zet ons af  in het centrum van de stad, in principe op de Plaza del Ayuntamiento. Wie de dag liever begint met een bezoek aan het “Oceanografic” kan nog even blijven zitten om zich daar te laten afzetten. Na uw bezoek kunt u een wandeling van een half uurtje maken door het prachtige stadspark in de Turia naar het stadscentrum, of  een taxi nemen.

Voor de liefhebbers van een bezoek aan IKEA  zal om 16.00uur de bus voor u klaar staan op de eerste uitstapplaats in het centrum. Om 19.30uur dient u bij IKEA weer op de afgesproken plaats te zijn, zodat de bus, na uw instap, meteen kan doorrijden naar Moraira.

  • Vertrek Moraira: Instappen om 9.15uur op de Avenida de Madrid bij de nieuwe bushalte tegenover Espai la Senieta. Vertrek bus 9.30uur.
  • Vertrek Valencia: Instappen om 19.00uur op de (eerste) uitstapplaats in het centrum. Vertrek bus 19.15uur.
  • Vertrek IKEA: om 19.30uur klaar staan.
  • Aankomst Moraira rond 21.00uur.

Inschrijven kan op donderdagmiddag bij de gastvrouwen.

Deelname: Leden € 12,50 introducees € 15,00

 

De evenementencommissie in samenwerking met Monique Croughs