Onlangs ontvingen wij van Yvonne Rensink onderstaande persoonlijk geschreven brief met foto:

Aan alle leden van de NCVB NVOC,

Nu ik nog de kracht heb jullie te schrijven, wil ik jullie graag nog de laatste hand reiken (ik zal in het Nijmeegse hospice binnenkort worden opgenomen) en op ‘het einde’ wachten. Ik heb geen pijn gelukkig. Ik heb altijd met zoveel plezier samen met Willeke gebridged en of het nou goed ging of minder goed, er was nooit een teken van ongenoegen. Ik wil de lekkere bitterballen elke vrijdagmiddag ook zeker niet vergeten! Henrik noemde me zelfs soms ‘B.K.’ (=broodje kroket!). Zodra we in Spanje kwamen was het zo snel mogelijk naar Jimmy’s tent! Verder heb ik nog heel goede herinneringen aan het bestuurs-lidmaatschap dat door ernstige ziekte en dood van Niek in 1999 tot een einde moest komen. A.s. zaterdag 25 juli komen vrienden en familie om van mij afscheid te nemen, voor zover ze er bij kunnen zijn in Nederland. Wout & Tina komen vanmorgen aan. Ik ben rustig en aanvaard mijn ‘lot’. Steun lieve Henrik a.u.b. waar het kan. Het einde komt eens voor iedereen; ik heb een pracht leven gehad.

Veel liefs van Yvon

Yvonne Rensink

Later vernamen wij het bericht dat Yvonne op 8 augustus j.l. is overleden. Wij wensen familie, vrienden en kennissen sterkte met dit verlies.

Bestuur en redactie