Co is op jonge leeftijd met zijn gezin naar Moraira gekomen en is de Bar Coriador begonnen, thans beter bekend als de bar van Mario, de zoon van Co.

De Bar Corriador stond toen nog op het strand tegenover het Kasteel, de zee en vlakbij de wijnvelden, wat inmiddels een park is geworden. Moraira was toen nog piepklein en Co een grote pionier, iedereen was welkom bij Co van alle nationaliteiten en ook vele Nederlanders wisten de weg naar Co te vinden voor de gezelligheid, gastvrijheid maar vooral om zijn enorme humor.

In die tijd was Co een actief lid bij de NVOC, hij was zeer sportief, tenniste heel graag zowel in Moraira als ook in Calpe, daarnaast was het ook een hele goede biljarter wat hij nog tot het laatst toe heeft geprobeerd vol te houden. Helaas heeft hij veel van zijn sportiviteit in moeten leveren toen hij ca. 12 jaar geleden ziek werd. Omringd door zijn geliefden heeft hij het leven gelaten met voor iedereen die hem dierbaar was nog een laatste warme groet.

Zelf heb ik van zijn hartelijkheid en humor 33 jaar mogen genieten en zal altijd met een glimlach op mijn gezicht aan hem terug denken.

Margôt de Oude