Wat was het geweldig leuk om elkaar weer te ontmoeten! Na drie maanden is er toch wel veel bij te praten en de eerste clubmiddag was dan ook zeer geslaagd. Bovendien hebben we drie nieuwe leden mogen verwelkomen waardoor we met nieuw enthousiasme uitkijken naar de activiteiten die weer mogelijk zijn en in het najaar weer starten. De bibliotheek heeft ook goede ervaringen opgedaan met de nieuwe werkwijze, hier nog even beschreven:

Als u een boek wilt inleveren kunt u mailen naar biebnvoc@gmail.com. U krijgt dan van Beatrijs een mailtje terug met een tijdstip. U kunt dan, met mondkapje op en ontsmette handen, gedurende 15 minuten nieuwe boeken kiezen, om te lenen of om te kopen. Uw ingeleverde boek blijft in een krat drie weken apart zodat het virusvrij wordt.

We hebben nog een tijdje langer op de veranda gezeten dan gedacht, want we keken terug op een geslaagde heropening van ons clubhuis. De nieuwe bar ziet er mooi uit en het is prettig werken met meer ruimte. De warme snacks vonden gretig aftrek en het bier uit flesjes, deze keer, smaakte niet eens slecht.

Contactloos betalen gaat ook probleemloos.

Dus elke donderdagmiddag, vanaf 18.00 uur, bent u weer van harte welkom!

Het bestuur