Beste clubleden,

Wat is er de laatst weken ongelofelijk hard aan het nieuwe clubhuis gewerkt! Iedere dag was er bedrijvigheid in El Corregidor. Technische mannen, sterke mannen, creatieve vrouwen, schoonmaakvrouwen, bloemenmeisje, alles hebben we binnen de club in huis. En wat was het gezellig tijdens het werken in de steeds mooier wordende clubhuiskamer met terras! Maar ja, aan alles komt een einde. Zo ook aan ons verblijf in het vorige clubhuis Arnesol. Ondanks het feit dat we de huurovereenkomst ruim twee jaar voor de einddatum van het contract hebben opgezegd, is de afwikkeling van de beëindiging van het huurcontract per 1 april 2018 uiteindelijk naar volle tevredenheid verlopen.

Een spannend nieuw begin! Zoals eerder aangekondigd zal de gran apertura in september of oktober plaatsvinden als alles echt helemaal klaar is. Daarover ontvangt u te zijner tijd bericht.

Alle mensen die zo vreselijk hun best hebben gedaan, zijn natuurlijk heel benieuwd naar uw reacties. Ik denk wel dat u versteld zult staan van het verschil met ons vorige clubhuis. Zo enorm veel warmte als de nieuwe locatie uitstraalt… ik vind het echt fantastisch!

In een nieuw huis is alles anders. We willen u daarom toch even attenderen op de volgende puntjes van aandacht:

• De eerste twee parkeerplaatsen rechts voor het gebouw zijn van de huurappartementen aan de achterkant van het gebouw (Casa Benito). Hier mogen wij niet parkeren! Er staan bordjes.
• De parkeerplaats voor gehandicapten is ook aangegeven d.m.v. een bordje.
• Aan de rechterzijkant van het gebouw bevindt zich een rolstoeltoegankelijke ingang.
• Indien u parkeert op de parkeerplaats beneden, voorbij het gebouw, houdt u er dan bij het wegrijden rekening mee dat niet om het gebouw heen kan worden gereden. De weg achter het gebouw is afgesloten en bent u daar eenmaal beland, dan is het heel lastig om daar weer weg te komen. Dus bij het verlaten van de parkeerplaats, dezelfde weg terug als hoe u bent gekomen.
• De voordeur is van glas en daardoor doorzichtig. Dat staat heel chique, maar houdt u er s.v.p. rekening mee en voorkom dat u uw hoofd stoot aan de deur. Er wordt nog gezorgd voor een bordje of sticker op de deur met de naam van onze club. Daarmee wordt gelijk verholpen dat de glazen deur over het hoofd zou kunnen worden gezien.
• Rondom de bar is de vloer verhoogd. Dit geeft kans op struikelen. Om dat te voorkomen is er aan de drempel een lichtstrip bevestigd, zodat u wordt geattendeerd op de verhoging. Let hier dus even goed op!
• De tegelvloer is vrij glad en daardoor gevoelig voor uitglijden. Weest u hierop bedacht!
• Geeft u de planten in de hal en buiten op het terras alstublieft geen water. Het groen wordt vertroeteld en verzorgd door ons aller bloemenmeisje Ietje Speets.

Dan nog wat anders. Terwijl wij zo bezig waren in het gebouw kwamen er regelmatig clubleden gezellig binnenvallen. Er werd ons door diverse leden uitdrukkelijk gevraagd of het ook mogelijk is een financiële bijdrage te leveren in plaats van een fysieke inspanning te leveren aan de omtovering van de kale ruimte in El Corregidor tot een fijn clubhuis. Hierover hebben we nagedacht. We willen benadrukken dat we absoluut niemand willen verplichten tot een bijdrage. Bent u echter geraakt door de ijver en het enthousiasme van zoveel medeclubleden en wilt u toch ook graag iets doen om het nieuwe clubhuis zo prettig en volmaakt mogelijk te maken, dan kan dat. Er staat een donkergroene beschilderde ouderwetse melkbus in de buurt van de witte vleugel. U kunt daar uw gift in deponeren. (Een goed idee mag trouwens ook in de bus.) Uiteraard zijn wij u namens alle leden ‘eeuwig’ dankbaar!

Zo, dat was een heel verhaal. Nu over tot een nieuw tijdperk in ons NVOC-bestaan!

Tot donderdag!

Namens het bestuur,

Marion Hoed
Voorzitter
www.nvoc-delagelanden.com

Vergeet u niet het fotoalbum Update Verhuizing af en toe te bekijken? Het album wordt steeds aangevuld met nieuwe foto´s en is altijd bereikbaar via onderstaande (veilige) link. https://photos.app.goo.gl/QA1EtuH7SUNXGpey2