Beste clubgenoten,

Na een heel lang en nat voorjaar rolden we in mei in één keer in een ander uiterste namelijk in een lange hete zomer, waar geen einde aan leek te komen…

En nu is september alweer voorbij. De zwaluwen en de toeristen zijn weer vertrokken en de meeste van onze overwinteraars zijn inmiddels alweer gearriveerd. Ja, het is inherent aan de leeftijd van de meeste van onze clubgenoten dat de tijd steeds sneller lijkt te gaan. In ons gevoel vliegt de tijd ook dikwijls voorbij en zo kijk je ergens naar uit, en zo is het weer achter de rug en ben je nog even aan het nagenieten van alle zomerdrukte.

Deze maand kunnen we eindelijk het 40 jarig lustrum gaan vieren van onze gezellige club. Er is lang naar uitgekeken en er is heel veel werk en moeite gedaan om het u allemaal naar de zin te maken en om er met elkaar een mooie memorabele avond van te maken.

Onze schilderclub heeft zowel de entree zowel buiten als binnen reeds verfraaid. Buiten met een goed gevuld buitenbord vol activiteiten, zodat iedereen die interesse in onze club heeft buiten al kan zien wat er zo al mogelijk is en men kan natuurlijk altijd verder informeren via de site, de email of Facebook.

Binnen zijn onze paarden eindelijk van stal gehaald en weer terug naar hun respectievelijke schilderbaasjes. Nu hebben we de entree omgetoverd tot een volière met allerlei gevleugelde vriendjes, kippen en andere soorten vreemde vogels. Voorlopig zullen die wel even op stok blijven, want ons nieuwe onderwerp “passie” vergt zeker de nodige tijd om weer een nieuwe bijzondere expositie voor u te kunnen tentoonstellen.

De schilders die hun werk graag te koop aanbieden zullen in het vervolg een prijskaartje bij hun werk ophangen met hun telefoonnummer zodat u altijd in de mogelijkheid bent om contact te leggen.

Met een ietwat flierefluitende penseelstreek wensen we jullie allemaal een mooie start van het nieuwe clubjaar toe.

Ietje Speets