Beste clubleden, wat ligt er voor ons in het verschiet? Geen idee, we weten het gelukkig niet, en wat achter ons ligt weten we wel en laten we ook lekker ver achter ons! Een Covid jaar, een raar en voor velen een triest jaar! Maar er zullen ook zeker mooie momenten zijn geweest en die moeten we gewoon met elkaar koesteren!

Bij deze wens ik u allen een heel mooi, gezond en blij nieuwjaar toe en laat in 2021 alles maar naar wens mogen verlopen en uitkomen.

Als schilderclub van de NVOC hebben we eigenlijk niet eens zo heel veel last van alle restricties gehad en hebben we desondanks toch lekker kunnen schilderen, want we konden immers heerlijk buiten werken. Er waren natuurlijk veel mensen in het thuisland of clubleden die niet naar de schildermorgen durfden te komen, dus meestal waren we maar met een kleine groep op het terras te vinden. Wat dat betreft leven we dan ook in een uitgelezen gebied met heel veel zon en weinig regen, ofschoon de wind soms wel een dingetje was als je doek van de ezel waaide.

De meesten van ons zijn dus nog steeds met een vrij doek bezig ofschoon we al wel een nieuw onderwerp hebben: “kinderen”. Misschien zonder er bij na te denken ingegeven door het gemis door velen van hun kids met de feestdagen in het afgelopen jaar. Door de tijdelijke sluiting van ons clubhuis tot 15 januari zullen we het hangen van deze serie nog even op moeten schuiven naar de volgende maand vrees ik. Maar wat boeit het, de meeste clubleden zijn al maanden en sommigen al een jaar niet meer hier geweest dus als de expositie iets langer hangt is er ook niks aan de hand en des te langer kunnen we er naar kijken.

Geniet u nog even rustig van de huidige expositie in de entree en op de site vindt u misschien al wat nieuwe “kinderen” onder de oudere of gewoon een vrij schilderij! Met een positieve, maar coronavrije penseelstreek wens ik u nogmaals een mooi en gezond 2021 toe…

Ietje