Beste mede clubgenoten,

Allereerst wensen wij schilders u allemaal een heel mooi, gezond en liefdevol 2020 toe en natuurlijk heel veel genoegens met elkaar bij de NVOC onze enige en echte Vlaams – Nederlandse club!

Het zal u misschien wel of wellicht ook niet zijn opgevallen dat de expositie van de “natuur” nog steeds in de entree van het clubhuis hangt. We hebben zo gezegd een “VERKEERS” opstopping door alle feestdagen en gebrek aan tijd, ja ja dat hebben we steeds vaker tegenwoordig. Je denkt dat je als je ouder bent alleen maar vrije tijd krijgt… nou vergeet het maar !!! Druk druk druk… we vliegen van hot naar her en alweer “moeten” we van alles, vooral van onszelf en al helemaal in de december maand.

Enfin het thema “ verkeer” is dus vastgelopen in de echte verkeersdrukte en naar alle waarschijnlijkheid krijgen we eind januari weer vrij baan en groen licht, zodat het VERKEER weer op gang kan komen. Geniet u dus nog even van de “natuurlijke” rust, voor u onder de voet gereden wordt door racewagens, scooters en wat er al niet nog meer op ons pad in de entree komt. Het volgende onderwerp wordt dus een verrassing, zowel voor u als voor ons.

Ik groet u dit keer met een spik splinter nieuwe penseelstreek die nog ruikt naar het nieuwe jaar !!

Ietje Speets