De zomer is inmiddels van start gegaan en zoals ieder jaar zijn er veel clubleden die deze heerlijke warme maanden niet hier maar in Nederland doorbrengen… Maar er is gelukkig een hele grote groep leden die ervoor kiest aangenaam in het huis in Spanje te verblijven om met familie en vrienden te genieten van de zon en de gezelligheid in Moraira en omgeving.

Zo is het idee ontstaan om op onze clubmiddag van donderdag 28 juli a.s. eens iets nieuws uit te proberen.

We willen een Spaanse Borrel organiseren. Wat verstaan we daaronder:

  • We zorgen voor heerlijke Spaanse muziek
  • We schenken een glas sangria
  • We maken lekkere tapasgerechtjes

Misschien een leuke gelegenheid om familie en vrienden kennis te laten maken met onze gezellige clubmiddagen op de donderdag waar we elkaar treffen en onder het genot van een drankje en hapje wel en wee met elkaar delen en kennis kunnen maken met nieuwe leden.

Iedereen die deze Spaanse clubmiddag op 28 juli a.s. bezoekt, krijgt bij binnenkomst het eerste glas sangria van het huis.

Met de tapasgerechten wordt rondgegaan. Voor 2 tapasgerechtjes betaalt u met uw barkaart 1 kruisje. Voor een glas sangria betaalt u ook 1 kruisje. Een kan van 1 liter kost 1 barkaart.

We willen graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen en verzoeken u daarom ons te laten weten (voor zover u dat nog niet hebt gedaan) of u van plan bent om deze gezellige Spaanse middag te bezoeken. De keukenbrigade gaat dan voor u aan de slag met het maken van de heerlijke tapasgerechtjes!

U kunt uw reactie mailen naar nvoc.evenementen@gmail.com

Cees, Anneke, Frank en Ria