NVOC Bridgereis naar Cabra 24-28 april 2017

Cabra is een klein plaatsje tussen Granada (80 km) en Cordoba (80 km), in het hart van Andalusië dus, en vlakbij Lucena en Priego de Cordoba.

Het hotel Fuente las Piedras is een viersterren hotel met een prachtig zwembad in een parkachtige tuin. Alle kamers hebben twee bedden, een royale badkamer met douche, bidet en toilet. Er is één kamer voor minder-validen, een grote beschermde parkeerplaats, en een overdekte terras waar we zullen bridgen.

De afstand tot Moraira is 525 km, bijna helemaal een rustige autoweg tot voorbij Granada. In de directe omgeving ligt naast de al genoemde steden, Antequera met zijn twee reusachtige hunebedden, oude binnenstad en daar bijna tegen aan het schitterende natuurpark El Torcal.

Er zal weer worden gebridged van 17.00 tot 20.30 uur door 16 tot 20 paren. De dagwinnaars krijgen een bescheiden prijsje. Op maandag- en donderdagavond is er een gezamenlijke maaltijd in het hotel.

De kosten voor deze bridgereis zijn € 370 per paar en € 255 per persoon voor degenen die alleen op een kamer willen slapen. Voor deze bedragen hebt u een mooie kamer met ontbijtbuffet, twee diners, twee drankjes per dag, de fooi voor het personeel en de prijzen voor de dagwinnaars.

Stad, hotel en omgeving zijn ook ideaal voor twee (echt)paren waarvan maar één helft bridged! Aarzel dus niet om de niet-bridgende helft mee te nemen.

U kunt zich mondeling opgeven bij Paul van Halteren of per email:
p.van.halteren@planet.nl

Het wordt weer een fantastische bridgereis!
Paul van Halteren