Geachte leden van de Nederlands-Vlaamse Ontspanningsclub,

Met veel spijt en teleurstelling moeten we u melden dat het Bestuur unaniem heeft besloten alle activiteiten van de NVOC vanaf heden af te gelasten, alsook het clubhuis te sluiten tot 15 januari 2021. Vanaf Maandag de 21ste december zijn nieuwe COVID maatregelen opgelegd door de Valenciaanse Overheid geldig tot en met 15 januari 2021. De maatregel die ons deze beslissing heeft doen nemen is de volgende:

Privé of sociaal ( dat is dus vooral voor de club geldig), mogen maximaal 6 mensen samenkomen, of aan tafel zitten. De samenstelling van deze groep wordt nog beperkt door het volgende : in totaal zes mensen uit maximaal twee huishoudens. In clubverband kunnen we dit niet toepassen.

Kunnen bepaalde activiteiten zich aan deze regels houden, dan vragen we om dit stipt toe te passen voor alle activiteiten onder de NVOC vlag (bv golf, wandelingen, tennis etc)
Alle deelnemers, alsook organiseerders zijn zelf hoofdelijk verantwoordelijk.

Ondanks deze spijtige beslissing wenst het Bestuur iedereen Fijne Feestdagen toe. In de eerste plaats een goede gezondheid en dan komt het overige ook goed.

Natuurlijk blijven alle bestuursleden bereikbaar via mail of telefoon.

We willen ook alle vrijwilligers die reeds aan de voorbereiding van onze eindejaarsprogrammas hebben meegewerkt danken voor de reeds geleverde diensten. DANK U

We eindigen dit bericht met ons motto altijd geldig “SAFETY FIRST“.

HET BESTUUR