Iedere eerste en derde dinsdag van de maand.

Start dinsdag 1 oktober.

Nieuw seizoen, nieuw concept!

In samenwerking met Adri slaan we een iets andere weg in op de dinsdag. Een aantal dames zijn “aan de haak geslagen” en met z’n allen vinden we dit eigenlijk zo leuk dat we de nieuwe ideeën graag met meer mensen willen delen.

Het bleef de vorige keren trouwens niet bij gewoon kleedjes haken (waar niets verkeerd aan is) want vuilniszakken werden verknipt en er werden tasjes van gehaakt, gevolgd door de bewerking van een oud laken dat tot nu toe vooral veel “pluis” heeft veroorzaakt. De bedoeling was dat er een vest uit kwam, maar dat bleek niet helemaal te werken…
Het leuke is dat er vooral veel wordt geprobeerd en ja, dan kan er ook wel eens iets mislukken, geeft niks.

Macramé bleek opeens enorm hip te zijn en zo knoopten we heel wat fantastische armbandjes. Was wel iets lastiger dan verwacht, maar het lukte!

Het belangrijkste is dat we heel blij worden van creatief bezig zijn, daar gaat het om!

Dus… heb je nog ergens een cursus kalligraferen liggen of zijn je kralen aan het verstoffen, wil je al heel lang origami leren, aarzel niet, kom langs!

Met elkaar -en wat hulp van het internet- komen we er wel uit. Wellicht vind je een partner (of meerdere) in crime.
Inmiddels zijn er al wat ideeën. Zo willen we zelfdrogende klei uitproberen, een tas van jute omhaken en het maken van kralentassen staat ook op het programma.

Daarom een oproep aan iedereen (man of vrouw): wil je graag een oude of nieuwe hobby oppakken of ben je erg enthousiast over je hobby en vind je het leuk om dit met ons te delen, pak je spullen en kom op dinsdag naar de club. Ook “kijkers” zijn van harte welkom. Zo komen we de winter wel door!!

Het is zeker niet de bedoeling dat we allemaal hetzelfde doen. Het is vooral heel gezellig om, onder het genot van een kopje thee of koffie met wat lekkers erbij (of een wijntje), in goed gezelschap heerlijk creatief bezig te zijn.

Onder het mom van: inspireer, leer en creëer!

 

Namens het Arte team, Linda Suttorp

lsuttorp@yahoo.com