Vier maanden zijn er inmiddels voorbij sinds ik als jullie voorzitter ben aangetreden en dat lijkt me een mooi moment om terug- en vooral vooruit te kijken.

Het meest in- en aangrijpende moment, en niet alleen voor mij, in die periode is zonder twijfel het overlijden van Robert Lem geweest. Nog regelmatig lopen we tegen situaties aan, waarbij hij node wordt gemist, voor zijn kennis, voor zijn kunde en vooral voor zijn aanwezigheid als heel prettig mens.

Het bestuur heeft er veel aan gedaan om de gaten op te vullen voor zijn gemis en ook in de aankomende periode blijft dat een uitdaging.

Verder kunnen we terugkijken op heel veel mooie gebeurtenissen. Heerlijke clubmaaltijden, de vrijwilligersmiddag, alle activiteiten die goed werden bezocht en werden gewaardeerd, de gezamenlijke voetbalavonden en nog veel meer. Wat dat betreft zijn we een rijke club, dankzij al die vrijwilligers.

De keuken is ondertussen verrijkt met 2 nieuwe ovens, met goedgekeurde gasaansluitingen, pannen en servies, binnen het daarvoor beschikbare budget.

En hoewel er op dit moment best veel België- en Nederlandgangers zijn, worden ook nu de nodige activiteiten goed bezocht.

Vooruitkijkend merk ik dat er al weer veel ideeën zijn voor evenementen in het naseizoen. Sommige al heel concreet en andere nog in de ontwerpfase. Via de nieuwsbrief word je daarover op de hoogte gehouden. We zijn gelukkig een bruisende club met voor elk wat wils en met enthousiaste leden. Daar kan ik alleen maar heel trots op zijn.

De aankomende periode zullen er ook noodzakelijke renovaties aan en in het clubgebouw gaan plaatsvinden, zoals aanpak van de scheuren aan de buitenkant en de tegels binnen.

Kortom, we hebben veel om naar uit te zien en ik heb er alle vertrouwen in dat het een heel aantrekkelijke, energieke tweede helft van het jaar gaat worden.