Nu de paasbrunch, met felicitaties naar Marie-José en team voor een uitzonderlijk culinaire  en stijlvolle presentatie,  achter de rug is, is het tijd om meer inlichtingen te geven over de brocante markt op donderdag 28 april van 16.00 tot 18.00 uur.

Met brocante bedoelen we kleine meubels, tafelversiering, porselein, glaswerk, tafellakens, serviesgoed, wanddecoraties, patchwork, lederwaren etc.

Graag uw inschrijvingen bij de gastvrouwen met als het kan een lijstje van de voorwerpen die u graag wilt verkopen, met een prijsindicatie. Zo kunnen wij de nodige plaats voorzien voor een perfecte presentatie.

De presentatie van uw voorwerpen regelt u zelf of in overleg met Lieke of Nicole.

U kunt altijd een mail sturen naar nvoc.evenementen@gmail.com.

Een handige tip die we graag meegeven voor kopers en verkopers: voorzie genoeg wisselgeld. Dat is altijd handig.

Zoals eerder al vermeld gaat 30% naar een goed doel, in dit geval naar de school Cap D’Or  van Moraira voor aankoop van schoolmateriaal voor kinderen waarvan de ouders het moeilijk hebben.

We hopen op een massale aanbreng ……..

Nicole en Lieke van de evenementencommissie


 

De clubmiddag van 28 April staat dit keer niet alleen in het teken van Koning Willem Alexander maar ook van een BROCANTE MARKT.

Schrijf u in, doe mee! U heeft vast nog wel ergens op zolder (hebben we in Spanje nog wel een zolder?) of in een vergeten doos, spullen die te mooi zijn om weg te gooien maar waar u ook niets meer mee doet en die u wel wilt verkopen!

Wel, dat kan en u dient er ook nog een goed doel mee want 30% van de opbrengst zouden wij graag aan de school van Moraira “Cap D’or” overhandigen. Zij kunnen hiermee dan schoolmateriaal kopen voor leerlingen waarvan de ouders het door de economische crisis nog steeds moeilijk hebben. En voor wat dan nog overblijft voor u weet u vast wel een leuke bestemming. Een prima idee en nog gezellig ook!

U kunt zich inschrijven bij de gastvrouwen en alvast op zoek gaan naar mooie spullen. T.z.t. neemt het BROCANTE team contact met u op voor de juiste spelregels.

Wij zeggen: DOEN!

de evenementen commissie
nvoc.evenementen@gmail.com