Onze eerste clubreis, in december 2013, was naar Madrid en na de afgelopen reis  werd het idee geopperd om als tussendoortje de Kerstsfeer weer eens te gaan opsnuiven in deze bruisende stad.

De hoofdstad van Spanje heeft veel te bieden, denk daarbij aan de vele musea zoals het  Prado, het Thyssen-Bornemisza en het Reina Sofía, die allen in de “Triángulo del Arte” liggen.

De Plaza de España, de Puerta del Sol en het Koninklijke Paleis met ernaast de mooie Almudena Kathedraal…

De vele feestelijk verlichte straten met hun  prachtig versierde winkels…

Culinair genieten van heerlijke tapas in de Mercado San Miguel of op hoog niveau in de riante bar op de bovenste etage van de Corte Inglés, genietend van het prachtige uitzicht over de stad…  Ook over het nachtleven in de “Barrio de Las Letras” wordt nog steeds nagepraat…


We verblijven 3 nachten in het centraal gelegen 4* Hotel Senator Gran Via.

In samenwerking met FD Travelgroup kunnen we u deze busreis aanbieden voor € 295,- p/p op basis van logies en ontbijt. Toeslag 1-pers. kamer € 100,-  Introducés + € 25,- De reis vindt doorgang mits er vóór 15 juli tenminste 25 deelnemers zijn.


Betalingsvoorwaarden:

€ 50,- aanbetaling bij reservering bij de gastvrouwen of aanmelden per mail nvoc.clubreis@gmail.com waarna u de bankgegevens ontvangt.