Hierna nog even het noodnummer van de Comunidad Valenciana dat u gratis kunt bellen voor meer inlichtingen of verdacht op Corona-virus.


900 300 555


Dit nummer heeft ook een optie Engels. Dit nummer is zeker belangrijk voor de residenten, die zich laten verzorgen door de Seguridad Social. Voor de niet-residenten en privaat verzekerden kunt u uw huisarts of ziekenhuis per mail contacteren en zij zullen u verder de weg wijzen.

Verder de berichtgeving volgen van uw Consulaat of Ambassade.

Weet ook dat alle andere info, via facebook, mailgroepen, bepaalde kranten niet altijd de correcte weergave zijn van de meest actuele toestand. Ook de nationale, niet commerciële zenders, geven deze info. Wat niet wil zeggen dat de commerciële zenders dat niet doen.

Hebt u een taalprobleem met het Spaans, Engels, Frans en Duits kunt u steeds een bericht sturen naar..

nvoc.nicolelesire@gmail.com

Graag enkel noodzakelijke berichten— geen medische vertalingen etc… Daarvoor zijn andere professionele personen beschikbaar .

De NVOC is zich ook best bewust van onze andere manier van leven voor het ogenblik hier aan de kust. Daarom raadpleeg regelmatig onze NVOC website en de mails die we u zullen toezenden…. Daar zullen best interessante zaken te ontdekken zijn.

Hebt U zelf iets te delen over uw hobby, verzameling, boeken, online puzzelen, scrabble of wat dan ook : 1 mailadres

nvoc.publicatie@gmail.com

Robert Lem- Voorzitter

Nicole Lesire – vice voorzitter