Bent u regelmatig in de omgeving van Moraira en lijkt het u leuk om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen? U bent van harte welkom op onze clubmiddag: iedere donderdag van 17.00-20.00 uur. Het adres is: NVOC De Lage Landen, Calle Bérdica 1 in Benitachell (op de grens met Moraira, vlakbij de Mercadona). Er zijn gastvrouwen aanwezig om u wegwijs te maken. Alle informatie en een routebeschrijving vindt u op www.nvoc-delagelanden.com.

Alvast een samenvatting van onze activiteiten: BBQ´s en etentjes, bergstappen, een uitgebreide bibliotheek met de nieuwste Nederlandstalige boeken, biljarten, bridge, clubband, clubborrel, dansles, filmavonden, golf, infobijeenkomsten, jeu de boules, keezen, klaverjassen, kookworkshops, mode op maat, motorclub, muziekmatinees, reizen, schilderen, Spaanse les, tennis, toneel, tuinclub, wandelen, yoga… Kortom, er zijn bij de NVOC De lage Landen veel leuke dingen te doen en dan is het altijd fiesta! We verwelkomen u graag als nieuw lid van de NVOC De Lage Landen. Het lidmaatschap bedraagt € 85,00 p.p. per jaar. Wij verzoeken u dit bedrag over te maken op rekening van NVOC De Lage Landen met IBAN: ES05 00810674630001386544

Graag ook even persoonlijk melden op de club, dan kunnen we u informeren over alle ins en outs van ons clubleven. U kunt zich tijdens de clubborrel als lid aanmelden (van 17.00-19.00 uur) bij onze penningmeester (nvoc.arlettemol@gmail.com) of bij één van de gastvrouwen. Tot ziens in ons gezellige clubgebouw!