Ruim een week geleden ging de eerste Koffie, Kuieren en Keuvelen wegens onzekere weersverwachtingen niet door. Helaas, het weer laat zich niet voorspellen maar we moesten een keuze maken.

Het afgelopen jaar zijn er een aantal nieuwe leden bij gekomen. Wegens het succes van de wandeling met een gids door Jalon (georganiseerd door Adri Petri en Cora van Loon vorig jaar zomer) hebben wij besloten dit vaker te doen met de KKK. Natuurwandelingen afwisselen met een rondleiding in een dorp om zo de nieuwe leefomgeving snel te leren kennen. Naast Jalon staan in de toekomst Murla, Benissa en Teulada op het lijstje. Met een beetje speurwerk en de plaatselijke Toeristenbureaus kom je veel te weten maar alle informatie is welkom.

27 november gaan we van start met 2 gidsen en 2 groepen van max 10 personen per groep. Na afloop willen we gaan lunchen. Vanwege de Rastro in Jalon iedere zaterdag, moeten we snel reserveren. Graag zo snel mogelijk aanmelden via de volgende email: irenezwolsman@quicknet.nl. Zodra er 20 mensen zijn kunnen we de lunch reserveren en volgen er details.

Het Team,

Marjan en Jan Nijhuis
Reinier Haak en Irene Zwolsman