Peter Neeteson, onze koordirigent van “Alegria”, begint na enkele jaren coronablokkade,  weer met zijn huiskamerconcerten / Momentos de Musica in zijn huis “El Nido” in Javea.
Peter staat, conform de traditie van Momentos de Musica sinds 2014, garant voor optredens van getalenteerde professionele musici.

zaterdagmiddag 11 februari 2 concerten,
om 12 en om 15 uur in villa “El Nido”, C d Mila 15-17, Javea

                    The Black & White Keys Duo  

          Miquel Angel Cuadrado (piano)  en  Andreu Soler (marimba) 

Twee jonge mannen uit Valencia (afgeronde conservatorium opleidingen), Andreu Soler (marimba) & Miquel Angel Cuadrado (piano), spelen bekende klassieke en populaire melodieën, Miquel speelt ook piano solo.
Zie voor het programma www.momentosdemusica.es

De concerten in “El Nido” Javea vinden plaats op zaterdagmiddag van 12-15 en 15-18 uur. Twee dezelfde concerten met steeds 2 keer ¾ uur muziek, inloop, pauze en een korte
meet & greet met catering van enkele snacks, open drankbuffet.
De concerten worden in de zojuist gerenoveerde patio / woonkamer van villa “El Nido” gehouden, bij mooi weer met de deuren open. Het maximaal aantal gasten is 30 per concert.

Voor de concerten in Javea moet worden gereserveerd via www.momentosdemusica.es
Als u op de mailinglijst staat, ontvangt u steeds een reserveringsmailing over de dan aanstaande concerten. Geen betalingen per bank, maar contant bij entree. Uw reservering wordt wel bevestigd, waarmee een betalingsverplichting ontstaat.
De toegangsprijs van de concerten op zaterdagmiddag 11 februari bedraagt € 35, incl. € 2 naar Caritas Javea en incl. drankjes en hapjes in pauze en meet&greet..

Hetzelfde concert met hetzelfde programma, is ook op 10 februari, vrijdagmiddag 15 uur in de Nl. kerk “Het Anker” in Benidorm
Het concert vindt plaats van 15-18 uur: inloop deuren boven open om 15 uur, concert deel 1 van 15:30 – 16:15, 30 minuten pauze met een drankje (voor eigen rekening) beneden op het terras (of binnen). Aansluitend het 2e deel concert tot 17:30 uur en nog een nazit (meet & greet) met de musici en elkaar tot 18 uur (drankjes en eventueel een hapje voor eigen rekening). Reserveren is niet nodig, er zijn immers 250 stoelen.
Hier is de toegangsprijs (slechts) € 15, waarvan steeds € 2 per persoon naar de Voedselbank La Nucia / Caritas Benidorm zal worden overgemaakt.
Overigens bestaat via www.momentosdemusica.es de mogelijkheid ook voor het concert op vrijdagmiddag in de kerk te reserveren, maar dat is niet noodzakelijk..

CONCERT AGENDA TOT DE ZOMER 2023
* 31 maart & 1 april   : Trio Rodin (piano, cello, violin)
* 5 & 6 mei                
: Olga Kotchenkova (cello) & Polina Bogdanova (piano),
beide toppers uit het orkest La Palau les Arts, Valencia
* 16 & 17 juni             : Martin Oei (piano solo), met de wereldberoemde Daniel
Wayenberg 4x opgetreden bij Momentos de Musica (op 2 vleugels).

MAILING MOMENTOS DE MUSICA
Als u de informatie over de komende concerten per mailing van Momentos de Musica (Peter) wilt ontvangen, vult u dan op de HOME pagina van www.momentosdemusica.es uw emailadres in.