Op 7 april 2018 gaf ons clubkoor Alegría een benefietconcert in La Senieta waarbij de opbrengst ten goede kwam aan het Rode Kruis van Teulada/Moraira, dat geld inzamelde voor een nieuwe ambulance.

Door allerlei omstandigheden had het Rode Kruis de cheque nog niet officieel in ontvangst kunnen nemen, maar is de nieuwe ambulance vorig jaar aangeschaft, mede dankzij de giften van allerlei andere organisaties en particulieren.

Volgens de president van het Rode Kruis Teulada/Moraira, Pau Buigues die vandaag de cheque officieel in ontvangst nam, is de nieuwe ambulance (totale prijs ca. €80.000,-) de best toegeruste van de hele provincie.

Met het optreden van het koor Alegría hebben wij een bescheiden bijdrage kunnen leveren aan deze -mogelijk- levensreddende ambulance die alle bewoners in deze regio van dienst kan zijn. Namens het Rode Kruis hartelijk dank aan alle concertbezoekers die financieel hebben bijgedragen en aan de koorleden, dirigent, musici en andere medewerkers van het concert die dit mogelijk gemaakt hebben.

v.l.n.r. Lydia, Pau Buigues (Rode Kruis), Marijke, Laura Hillstead (wethouder Teulada), Elly, Michel