Mojácar is een oud vestingstadje, op een heuveltop, in het noorden van de provincie Almeria, niet ver van Vera en Garrucha en een paar kilometer van de kust. 300 km van Moraira en te bereiken over de AP7 en A7 in 3.5 uur.

Ons hotel is de Parador van Mojácar, liggend tussen het oude stadje en de strandboulevard. Een moderne parador met een zwembad, afgesloten parkeerplaats, mooie kamers en restaurant, bar en een salon om te bridgen.

De meeste kamers hebben een uitzicht op zee, uiteraard met badkamer, bidet, twee wastafels en alle  andere gemakken. Het hotel heeft twee minusvalido’s.

Er zijn veel plaatsen in de directe omgeving, die een bezoek meer dan waard zijn: Vera, Cuevas del Almansora, San Juan de los Terreros, Villaricos, Carboneras en de Sierra de las Cabreras, om maar wat te noemen.

Op twee kilometer ligt Marina Golf Mojácar, dus er kan ook gegolfd worden.

Er wordt op vier middagen gebridged door 16 – 20 paren van 16.30 tot ongeveer 20.00. Maandag en donderdagvond zijn er gezamenlijke avondmaaltijden. Dinsdag en woensdag zijn geschikt voor uitstapjes in de omgeving, maar er kan uiteraard wel in de Parador gegeten worden voor eigen rekening.

De kosten zijn € 565 per paar en € 430 voor degenen die apart op een eigen kamer willen slapen. Voor die kosten hebt u vier nachten plus ontbijtbuffet, twee avondmaaltijden, twee drankjes per dag, de fooi voor het personeel en de kosten van de prijsjes.

U kunt zich opgeven per email of mondeling bij Paul van Halteren.