Hallo allemaal, we zijn er inderdaad weer. Zelfs al aan de late kant en jullie zullen wel begrijpen waarom, maar het leven gaat voort. Dat wil zeggen dat we de blik toch op de toekomst moeten richten en dat gebeurt ook in de toneelgroep ¨de Komedianten¨. In principe komen we in september alweer bijeen om een nieuw toneelstuk te bespreken en te zien wat we daarmee doen.

Maar we zitten natuurlijk met een groot probleem. Onze man achter de schermen, nou ja, laten we beter zeggen vóór de schermen, is er niet meer. Rob zorgde voor licht, geluid en beeld en zonder kunnen we niet. Daarom hier een oproep… wie KAN en WIL deze taak op zich nemen?  Mag natuurlijk ook meer dan 1 persoon zijn. Het is zaak om na nieuwjaar op gepaste tijden aanwezig te zijn.

Ben je geroepen neem dan svp zo snel mogelijk contact op met mij, mail, app of spreek mij aan.

Ook mensen die graag deel willen uitmaken van onze ¨Komedianten¨, altijd welkom en snel een berichtje naar mij. We kijken ook uit naar durvers van mannen. Daar is altijd, raar maar waar, gebrek aan. Hoe kan dat toch!!!

Hopelijk worden we uit de brand geholpen, anders kunnen we helemaal niets meer doen en stopt het voor ons. Help ons!!

Hopelijk krijg ik gisteren al het bericht dat iemand ons wil bijstaan. Verder kan ik jullie allen alleen nog maar een heerlijke maand augustus wensen.

Myriam

myriam.scheyvaerts@gmail.com