Toen Rieki en ik vorig jaar de paas pollepel aan de wilgen hingen dachten we: oh jee ,hoe moet dat nu volgend jaar?

Maar wij hadden ons niet druk hoeven maken, want natuurlijk is niemand onmisbaar en dat blijkt wel toen Mariejose zei: dat doe ik wel! Nou dat heeft ze gedaan, ze heeft een aantal vrolijke dames en een heer bij elkaar geschaard en ze zijn aan de slag gegaan.

Ze hebben met elkaar een geweldige brunch klaargemaakt. We zijn verwend met asperges met ham en ei, een heerlijk aspergesoepje een pasteitje een super uitgebreid buffet met allerlei lekkers en als klapper op de vuurpijl een geweldig dessert buffet. Mariejose liep vrolijk met de pollepel te zwaaien, de paashaas liep rond en de dames en heer in de keuken hadden hoor- en zichtbaar veel plezier.

Als er nu eens gezellige en enthousiaste dames en heren zich bij het nieuwe keukenteam zouden voegen dan zouden er nog heel veel leuke en mooie middagen zoals deze 2e paasdag kunnen volgen.

Maar voor deze dames en heer CHAPEAU,

Anne-Lize en Rieki


Beste NVOC vrienden en vriendinnen,

Ik wil graag nog even terug komen op de paasbrunch van afgelopen maandag. Wij vonden het geweldig goed, prima kwaliteit, fantastisch gebracht; kortom een perfecte middag, gedragen door prachtig weer. Beter kon het niet.

Mede namens Lida hartelijk bedankt en hulde voor het hele team

Cees Beerepoot