Ben jij het jojo-effect zat? Kan jij de weegschaal wel uit het raam gooien? En heb jij ook nog een kledingkast vol kleren die niet meer passen? Kom dan naar Medifit voor het Weightloss Programma.

Weightloss programma

Het programma is geschikt voor iedereen die kampt met overgewicht. Door een unieke samenwerking tussen diëtistenpraktijk Rosella Berghuis en Medifit is er een exclusief programma tot stand gekomen. Het programma is door deze unieke samenwerking medisch onderbouwd.

Het programma richt zich op alle facetten van de leefstijl. Denk hierbij aan een onderbouwd voedings- en bewegingsprogramma maar ook het psychologische aspect van de leefstijl nemen we mee.

Met een professioneel team bestaande uit: specialisten, artsen, therapeuten, psychologe, diëtisten, leefstijlcoach en personal trainers helpen wij u op weg naar een gezonde levensstijl. Samen met uw motivatie en inzet gaan we er voor zorgen dat uw doelen bereikt worden. We willen graag met u een leefstijl creëren die niet van korte termijn is, maar waarvan u denk: dit kan ik nog jarenlang volhouden.

Zorgvuldig uitgewerkt weight loss programma

Het programma houdt rekening met eventuele aandoeningen zoals bijvoorbeeld: diabetes, hartproblemen en orthopedische problemen. Dit kunnen wij u aanbieden doordat in het team dat u begeleidt medisch geschoold is. Het programma wordt helemaal afgestemd op uw behoeften en benodigdheden.


Kom naar Medifit Retreat en maak een start voor een gezonde levensstijl

Medisch verantwoord afvallen met het Medifit Retreat programma

Medifit heeft het ideale concept ontwikkeld om veilig uw levensgewoonten te veranderen én op uw ideale gewicht te komen. Afvallen met een medisch onderbouwd persoonlijk programma onder begeleiding van een diëtiste, leefstijlcoach, personal trainer, fysiotherapeut, psycholoog en indien nodig onder leiding van een revalidatiearts. Tevens kan het nodig zijn en is de mogelijkheid daar, dat u onder toezicht komt van de cardioloog en/of een andere specialist.

Voordat de werkelijke training begint, krijgt u een volledige medische screening. Bloeddruk, saturatie, digitale weging, spirometrie, electro cardiogram (ECG), 6 minuten wandeltest (6 MWT) en de DAVID ruganalyse zijn de basis testen voor het individuele programma. Het voedingsprogramma wordt door diëtistenpraktijk Rosella Berghuis samengesteld die gespecialiseerd zijn in emotie-eten en eetstoornissen; de trainingen worden verzorgd door toptrainers en fysiotherapeuten. Dit na een uitgebreide intake om een inzicht te krijgen van uw huidige situatie op het gebied van leefomgeving, dagelijkse activiteiten, voeding, beweging, medicijngebruik en dieetverleden. Het programma wordt op uw behoeften en mogelijkheden afgestemd. Er wordt u geleerd hoe u uw dagelijks leven kunt veranderen in een gezonde levenstijl!

Gezond lekker eten

Inhoud voedingsgedeelte MediFit Retreat

Tijdens het programma gaat het natuurlijk niet alleen om het gewichtsverlies. Want om af te kunnen vallen is gezonde voeding en voldoende beweging de juiste combinatie om uw doel te bereiken.

Bewustwording van gezonde voeding, daar gaan we aan werken de komende tijd. Naast individuele gesprekken om te bekijken waar uw valkuilen liggen, kunnen we ook gezamenlijk boodschappen doen om eens te kijken waarop gelet kan worden tijdens het doen van de boodschappen. Er staat steeds meer informatie op een etiket, maar is dat wel de juiste informatie? En aan welk gedeelte van het etiket mag ik wél waarde hechten?

We staan klaar om u te helpen bij het vinden van een nieuw voedingspatroon, waardoor afvallen uiteindelijk vanzelf gaat.

Leer van je nieuwe ik te houden

Psychotherapie helpt tegenslagen te overwinnen en leert u zelfverzekerd te zijn. Het geeft strategieën en handvaten om met stress, ongezonde gedachten en ongezond gedrag om te gaan. Psychotherapie helpt symptomen te managen en laat de onderliggende oorzaak van negatieve emoties (h)erkennen. Het belangrijkste is hiermee om te leren gaan en deze destructieve patronen te doorbreken.

Hierdoor komt u weer prettig in uw vel te zitten. U leert van uw nieuwe ik te houden!

Verschillende activiteiten in Medifit Retreat

Er worden allerlei activiteiten aangeboden om te ‘verbranden’

Medifit bevindt zich in Teulada Moraira en de omgeving is uitermate geschikt voor buitenactiviteiten zoals: (berg)wandelen, mountainbiken, kayakken, HIIT training op het strand.

Daarnaast beschikken wij over een moderne fitnesszaal en individuele behandelkamers. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u genoeg actief bezig kunt zijn.

Nazorg

Nadat u uw ideale gewicht bereikt heeft kunnen wij u ook begeleiden om dit gewicht en uw nieuwe levenswijze vast te houden. Ook hiervoor zullen wij u op maat begeleiden zodat alles op uw behoeften is afgestemd.

 


Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 966 495 448 of via e-mail info@medifitreha.com

Meer informatie vindt u op onze website www.medifitreha.com