Het is weer zover!

De leden van de Toneelgroep NVOC zijn volop bezig om wederom een vrolijke theater avond te verzorgen. Er wordt op dit moment nog volop gestudeerd, uitgeprobeerd, gerepeteerd maar vooral veel gelachen. Want dat er weer gelachen gaat worden dat is wel zeker! Ook is het dit keer een gevarieerde avond, want er worden twee één-akters ten tonele gebracht. De regie is in handen van Greet Liegeois. Een regiseuse die al jaren het klappen van de zweep kent en ‘het toneelspelen’ op geweldige wijze weet over te brengen op de acteurs.

We beginnen de avond met het stuk “GASTEN GEVEN EXTRA DRUKTE”. Een klucht die door 6 personen wordt gespeeld. Het speelt zich allemaal af in een zomerhuisje in het bos. De pas getrouwde vrouw des huizes krijgt onverwachts bezoek. Gezellig zou je denken! Maar of zij het ook zo gezellig vindt…

Na de pauze wordt het stuk “AHHAAAAA!” opgevoerd. Een psychologische thriller die we misschien beter een psychologische “giller” kunnen noemen en wordt gespeeld door 5 personen. Marie Louise maakt haar huisje in orde voor de wekelijkse kaartmiddag met haar tantes. Maar deze middag pakt héél anders uit dan ze in gedachte heeft. Aiiii! Het zal je maar gebeuren!

De voorstelling wordt gehouden op vrijdag 17 en zaterdag 18 Maart in de theater zaal van La Senieta. Aanvang 19.00 uur.

De voorverkoop van de tickets is vanaf donderdag 2 Februari op de club en tickets zijn ook te bestellen per email op toneelnvoc@gmail.com. De donatie is € 8,50 p.p. Uw ticket is tevens een consumptie bon. De tickets worden verkocht met een rijnummer en een stoelnummer dus zorg dat je er op tijd bij bent.