Indrukwekkend was het om te zien hoeveel mensen als vrijwilliger de club in beweging houden. Bestuursleden, barmedewerkers, de vrijwillige begeleiders van de naaiclub, de bibliotheek, golf, het club koor, toneelgroep, jeu de boules, het bergstappen in twee gradaties, het koffie-kuieren-kletsen, biljarten, bridge, klaverjassen, kookworkshops, klassieke muziekavonden, de website bijhouden en het clubblad maken, filmavonden, tuinclubs, schilderen, Spaans leren of tennissen, iedere groep was vertegenwoordigd. Wat bijzonder dat al deze mensen er voor zorgdragen dat er voor de ruim 400 leden van onze club zo’n divers aanbod is van activiteiten.

En ook op een vrijwilligersavond als deze zijn er weer vrijwilligers binnen de vrijwilligersgroep die zorgden voor het eten, de bediening, de (nodige) drank en dat alles onder de muzikale opzwepende klanken van onze super (vrijwillige) eigen huisband Just Us. Wij voelden ons zingend en dansend op de melodieën van de rockers van toen even allemaal ‘just us’!

Onze voorzitter, een man van weinig, maar wel de juiste woorden, vatte het als volgt samen: “Onze club zou een leeg huis zijn zonder de inzet van al deze vrijwilligers”. Wat een geweldige middag en avond en wat een stimulans om je te blijven inzetten voor de club en de leden.

Onze 35jarige club is niet ingeslapen, saai of over de houdbaarheidsdatum heen, de NVOC bruist, mede dankzij het principe: De Leden zijn er voor de Leden!

Lydia la Rivière Zijdel