Tweede Paasdag zijn we wezen lunchen bij Satari’s. Dit jaar voor het eerst niet op de club wegens onvoldoende animo om die klus te klaren. Jammer, maar het is niet anders. Gelukkig is er vanuit het bestuur toch een oplossing gevonden om met elkaar toch te genieten van een paaslunch. Want er was wel genoeg animo om met elkaar toch iets te doen.

De keuze om bij Satari’s te gaan lunchen was een schot in de roos. Abi Satari, de stuwende kracht van Satari’s, was er persoonlijk om samen met zijn team een geweldig mooie lunch voor ons te verzorgen. En dat is gelukt!

We werden ontvangen met een goed glas Cava voor we aan tafel gingen. Persoonlijk was ik blij verrast dat we niet aan enorme lange tafels hoefde te zitten. Vooraf was er een ruime keuze aan heerlijke canapés. Het keuze hoofdgerecht was ‘vurukkuluk’ Mijn keuze was de zalm met pesto maar ik heb anderen heerlijk zien smullen van de lamsbout. En dat toetje!!!! Ik denk niet dat er veel restaurants zijn waar ze zo’n perfecte crème brulee kunnen maken. Maar natuurlijk was er voor diegenen die deze delicatessen niet wilden een ander dessertkeus met natuurlijk een dessert wijn en koffie of thee om gezamelijk nog even na te kletsen.

Conclusie!
Wat hebben we heerlijk gegeten, en wat hebben we het gezellig gehad met elkaar. We kunnen terugkijken op een geslaagde paaslunch. Met dank aan de orgnisators want die moeten elke keer maar weer voor een alternatief zorgen.

Elly Smit