Op zaterdag 22 april had de golfcommissie – zoals de afgelopen jaren gebruikelijk – ter gelegenheid van Koningsdag weer een vlaggetjeswedstrijd georganiseerd.

Na de geweldige ontvangst met de nodige oranje getinte zoetigheden en een heldere uitleg van de spelregels met de nadrukkelijke instructie geen enkele put te “geven” gingen 14 in oranje uitgedoste flights de baan in. Het was een fraai gezicht om de flights als een oranje lint door de baan te zien bewegen. Nog meer dan anders was de Ifach van ons!

De wachttijd bij hole 10 viel mee, niet in het minst omdat Christine zich hier met haar looprekje had geïnstalleerd en ons verwende met een heerlijk glaasje oranjebitter.

Na afloop was het zoals altijd weer ontzettend gezellig en vanaf 18.00 uur begon onze clubband Just Us hieraan ook zijn niet geringe steentje bij te dragen.

Bij de dames bleek Els Kooij iets beter gescoord te hebben dan Esta en bij de heren moest John zijn meerdere erkennen in Leo Koppelaar. Mari en Anna kroonden Leo en Els, allebei nog niet zo lang lid van onze club, tot koning en koningin, waarna onder begeleiding van de band uit volle borst het Wilhelmus werd gezongen. Leo en Els op hun beurt verkozen Marjo en Noud als de meest origineel geklede dame en heer.
In de loop van de avond bleek dat nog niet iedereen zijn kruit verschoten had en ging menigeen helemaal “los” op de bekende muziek uit de jaren 60-70.

We kunnen weer terugkijken op een geweldig mooie en uitstekend georganiseerde Koningsdag. Mijn chapeau orange voor de organisatie!!

Noud van Esdonck