Vrijdagmiddag bridgemiddag en de tafel staat vol aardbeien. Iedereen staat al te watertanden… Helaas, is voor de BBQ. Ook lopen er al wat koks rond. “Nu al?” “Tja, BBQtje voor zo’n mannetje of honderd, hè?” “Ohh… jaa… natuurlijk!

Voorbereiding is alles en ook zaterdag werd er gewerkt en ja, ook op zondag startte de dag voor de keukenbrigade al in de ochtend. Die inzet zal blijken te lonen voor al diegenen die zich hadden ingeschreven. Zij begonnen begin van de middag binnen te druppelen om zich eens lekker te laten verwennen. De zon scheen, de naya vulde zich en het begon steeds lekkerder te ruiken. Iedereen zat al gezellig aan een glaasje als Marion, de voorzitter iedereen verwelkomt, Rob ons meldt dat na de BBQ op de club op het grote scherm voetbal kan worden gekeken en Frank ons instrueert over de ideale looproute, door vlaggetjes aangegeven. Dit om iedereen zo soepel mogelijk van alle heerlijkheden te kunnen voorzien. Zalm, saté (zonder stokje!) en een hamburger stonden op het menu, ruimschoots aangekleed met salades en sauzen. En natuurlijk die aarbeien toe, met slagroom !

Het was niet te voorkomen dat je toch in de rij kwam te staan, maar dat was juist gezellig, grappen niet van de lucht en je zag de mensen die al voorzien waren duidelijk genieten.

Het was een zeer geslaagde middag, iedereen die meewerkte daaraan:
VAN GANSER HARTE BEDANKT !

Cora Dekkers-HP