Jammer er is maar 1 dinsdag in de week…

Om 7.30 uur werd ik opgehaald door Coby. We reden naar de club en na gewacht te hebben op de rest van de spelers konden wij starten met acht personen. Twee tafels waaraan we Rotterdams gingen klaverjassen. Drankje besteld en zoals altijd kregen we weer iets lekkers van de club te knabbelen. Zoals als iedere dinsdag werd het weer een hele gezellige avond!

Drie spelletjes van vier, waarna de punten per speler opgeteld werden en er een 1e, 2e en een poedelprijs te verdelen was. Vorige week had ik de 1e prijs en 8 februari mocht ik de poedelprijs in ontvangst nemen: een doos heerlijke kersenbonbons!
Ik kijk iedere week weer naar de dinsdag uit. Ik hoop dat er meer leden van de NVOC De Lage Landen Moraira zich willen aanmelden voor het klaverjassen. U zult er beslist geen spijt van krijgen!

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,

Mary van Niel