Afgelopen zondag, een dag die eerder in de week als regenachtig aangegeven was, bleek een uitgelezen wandeldag voor de weer grote groep KKK-ers.

Het liep deze keer een beetje anders, daar de koffie niet op de club was maar in een echt Spaans wegrestaurantje op de grote rotonde bij Javea, halverwege richting Jesus Pobre.

Adriaan zat daar als een administratief goed voorbereide kassier. Fouten zijn niet meer mogelijk, ook als je niet meer weet wat je voor de lunch besteld had, Adriaan heeft alles op papier!

In Jesus Pobre liepen we zo’n 1,5 uur door wijnvelden, bos en weer wijnvelden. De animo was groot, dus stel je een groep van meer dan 40 mensen voor.  Op de verharde stukken gingen de auto’s en crossfietsers  voor ons aan de kant.

Kok en ik kenden deze route nog niet. Er zaten een paar mooie, romantisch ogende plekjes in en alles was zonovergoten. Het was echt genieten.

De lunch was in het restaurant Pedro. Ja, dat moest door het onzekere weer helaas binnen en dat is met zo’n grote groep zeer luidruchtig. De sfeer was goed, het eten ook.

Om half vijf braken we op, met veel gegroet, napraat en voldoening na een fijne dag.

Wederom dank aan de onvermoeibare organisatie van Chris en Adriaan.

Petra Kroef